Webshop 

Op deze pagina verkopen wij kant-en-klare opaalsieraden en losse Australische opalen (waar tevens een sieraad bij kan worden gemaakt).  

Gebruik de filters om je zoekopdracht specifieker te maken (je kunt zoeken op grootte, type opaal en type product). Vergeet niet om op 'apply' te klikken om het filter toe te passen. 

 

De levertijd van een sieraad op bestelling (welke dus nog moet worden gemaakt) is binnen 3-6 weken na het moment van bestellen. 

De kant-en-klare sieraden en losse opalen hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. 

 

Tijdens het bestelproces kun je een sieraad bij je opaal uitkiezen. Mocht je een ander idee hebben (bijvoorbeeld een ander model, toevoeging van diamant etc.) neem dan vooral contact met ons op! Bekijk ook de pagina van Colin van Elderen en ons portfolio voor inspiratie. 

Zakelijke klant? Stuur ons dan even een bericht voordat je besteld. 

Let op: de informatiepagina's bij de producten zijn in het Engels, dit in verband met het internationale karakter van onze website. Mocht je hier problemen bij ondervinden laat het ons dan weten. 

 


Nieuw! De Marsi Alert. Zodra er een webshop update is sturen wij een alert. Zo ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je hieronder in.


Ons aanbod: