Goudsmeden: meer dan een ambacht.

Sieraden worden gedragen om net zoveel redenen als dat er keus is. Omdat het een mooie accessoire is, maar meestal vanwege een bijzondere betekenis. Trouwen, feliciteren, herinneren, jezelf uiten en zoveel meer. Deze sieraden verdienen kwaliteit, duurzaamheid en vooral persoonlijke aandacht. Hieronder vindt u mijn portfolio welke bestaat uit diverse soorten maatwerk. Alle sieraden worden door mij, van begin tot eind, met de hand gemaakt in mijn eigen atelier in Herwen, Gelderland.

U bent van harte welkom om contact op te nemen voor al uw vragen en maatwerk. Ook reparaties, aanpassingen en hergebruik behoren tot de mogelijkheden. Tevens werk ik graag met edelstenen en andere mooie materialen. Kortom: er is heel veel mogelijk. Ik hoor heel graag van u! 

Ringen

Trouwsieraden

Hangers

Gedenksieraden

Oorsieraden

Armbanden

Ambtsketen Gemeente Zevenaar 

Over mij

Als kind was ik graag creatief bezig en gefascineerd door mineralen en edelstenen. Toen ik er achter kwam dat er een opleiding bestond waar deze twee interesses samenkomen, was de keuze snel gemaakt. 

Ik heb de opleiding tot goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven gevolgd en ben in 2011 afgestudeerd. 
Daarna kon ik snel aan de slag als goudsmid in loondienst. Dit heb ik 6 jaar gedaan. 

In 2018 kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen atelier te starten en mij volledig te richten op mijn eigen werk. 
Ik werk graag met edelstenen, symboliek en sierlijke vormen. Dit zul je op de foto's op mijn website dan ook veel terug zien komen.

In 2020 heb ik de eer gekregen om de ambtsketen van de gemeente Zevenaar te mogen ontwerpen en vervaardigen. Dit was een leuke en uitdagende opdracht! Klik hier om het maakproces te zien.

Foto uit de Gelderlander: Ik (links) samen met Zevenaar-burgemeester Luciën van Riswijk. © Jan Ruland van den Brink